


İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Altunyaldız 2021-22 Eğitim Öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı. Altunyaldız yapmış olduğu açıklamada “Koronavirüs salgını nedeniyle 2019 yılı Mart ayı ortasından itibaren online eğitime geçen okullarımızda yeniden yüz yüze eğitime başlamanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
Eğitim öğretim yılına başlarken, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan ailelerinin ve büyük fedakârlıklarla, yurdun her köşesinde hizmet veren öğretmenlerimizin heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaşıyorum.
Toplumun eğitimini daha ileri düzeye çıkarmak ve eğitim kalitesini artırmak noktasında hepimize büyük sorumluluklar düşmektedir.
Eğitim öğretim camiamız ile birlikte ülkemizi üst noktalara taşımanın gayretinde olmalıyız.
İlçemizde 93 okul/kurum, 78 okullarda, kurumlarda olmak üzere toplam 1013 yönetici ve öğretmen, 13 500 öğrenci ile 2021-2022 eğitim öğretim yılına başlıyoruz.
Salgınla mücadele ettiğimiz bugünlerde, pandemi dönemi için yapılması gereken bütün hazırlıkları tamamladık. Velilerimizden ricamız; bu süreçte daima okullarımız ve öğretmenlerimizle iş birliği içinde olarak bizlere destek vermeleridir. Sağlıklı ve düzenli bir iletişimle, istişare içerisinde bunu başaracağımıza inanıyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, 2021-2022 eğitim öğretim yılının, başta sevgili öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
A.ARAN
KONYA HABER
31 Mart 2026EKONOMİ
31 Mart 2026DÜNYA
31 Mart 2026DÜNYA
31 Mart 2026DÜNYA
31 Mart 2026DÜNYA
31 Mart 2026DÜNYA
31 Mart 2026
1
ÇUMRA İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ, ÜRETİCİLERİN SORULARINI YANITLADI
271921 kez okundu
2
Pankobirlik Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu’dan Teşekkür
135143 kez okundu
3
ALAADDİN ÖZÇELİK KONYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASINA DENETÇİ OLARAK SEÇİLDİ
88917 kez okundu
4
Çumra Belediyesi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi
73119 kez okundu
5
BAŞKAN CANDAN : “GELİŞMEYE VE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ”
52431 kez okundu