


Muratpaşa Belediyesi, Engelsiz Kafe’de aşure etkinliği düzenledi.
Aşure ikramına; siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlularının temsilcileriyle Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve eşi Ümran Uysal katıldı. Aşure etkinliğinde konuşan Başkan Uysal, şunları söyledi:
“Muratpaşa halkımız burada, yol arkadaşlarımız, dostlarımız burada. Aşure gibiyiz, çok tatlıyız, çok lezzetliyiz, çok barışçıyız. Birbirimizle uyum içindeyiz birlikte olmaktan dolayı güçlü bir etki bırakıyoruz. Herkese kamu hizmetinin adil ulaştığı, tüm insanların kucaklandığı, kamu yönetimimizin berraklığıyla gurur duyulan kapsayıcı güzel bir şehrimiz var. Kıyılarımız herkese açık, denize sıfır alanlarımız tüm vatandaşlarımıza hizmet veriyor.”
GLÜTENSİZ AŞURE YAPILDI
Başkan Uysal, herkesin hakkını gözeten belediyecilik anlayışının bu aşure gününde de kendini gösterdiğini belirterek, belediyenin aşevi tarafından glüten hassasiyeti olan vatandaşlar için glütensiz aşure hazırlandığını da sözlerine ekledi.
Konuşmaların ardından İYİ Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin ve Başkan Uysal aşure kazanının başına geçerek aşureyi davetlilere tek tek ikram etti.
KONYA HABER
21 Mart 2026EKONOMİ
21 Mart 2026DÜNYA
21 Mart 2026DÜNYA
21 Mart 2026DÜNYA
21 Mart 2026DÜNYA
21 Mart 2026DÜNYA
21 Mart 2026
1
“Kızıl Elma” Konferansı Selçuk Üniversitesi’nde Düzenlendi
36672 kez okundu
2
SÜT SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİ YAPILMASI GEREKENİ AÇIKLADI: YOKSA ET VE SÜT YİYEMEYECEĞİZ
23330 kez okundu
3
Sağlık personeline yönelik ek ödeme yönetmeliği yayımlandı
15608 kez okundu
4
ŞEB-İ ARUS İLE HZ. MEVLANA’NIN 751. VUSLAT YIL DÖNÜMÜ ANMA TÖRENLERİ TAMAMLANDI
15350 kez okundu
5
ÇUMRA ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERE BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ TANITIMI YAPILDI
14832 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.