Torku
Son Dakika Kütahya Haberleri – Kütahya Son Dakika

Son Dakika Kütahya Haberleri – Kütahya Son Dakika

ABONE OL
Ağustos 12, 2023 12:59
Son Dakika Kütahya Haberleri – Kütahya Son Dakika
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Netwifi

13:15 Kütahya’da İsa Köyünde Harman Kaldırma Etkinliği Düzenlendi

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine bağlı İsa Köy’de düzenlenen ‘Harman kaldırma’ etkinliğine, Kütahya Valisi Ali Çelik, Ak Parti Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ve birçok protokol üyesi katıldı. Etkinlikte, Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Özçalık yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Vali Ali Çelik, Hakkari Valisi olarak atanması nedeniyle vatandaşlarla vedalaştı.

12:41 Kütahya Ulaşım Ana Planı Sunumu Gerçekleştirildi

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık öncülüğünde hazırlanan Kütahya Ulaşım Ana Planı’nın sunumu Belediye Meclis Salonunda yapıldı. Sunumda, Kütahya’nın ulaşım ve trafik sorunlarının çözümü için çeşitli öneriler yer aldı. Ulaşım Ana Planı, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi iş birliğiyle hazırlandı. Belediye Başkanı Işık, şehrin dünya kentleri arasında yer alması için çalıştıklarını belirtti.

10:30 Emet Belediye Meclisi, Kütahya Valisi Ali Çelik’e Fahri Hemşerilik Beratı Verdi

Emet Belediye Meclisi, Ağustos dönemi toplantısında oy birliğiyle karar alarak Kütahya Valisi Ali Çelik’e hemşerilik beratı verdi. Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, Vali Ali Çelik’e yapılan çalışmalara destek verdiği için teşekkür ederek, hemşerilik beratının bir ayrılık ve vefa hediyesi olduğunu belirtti. Vali Çelik’e yeni görev yerinde başarılar diledi.

09:22 DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, UNESCO Yaşayan Kültür Hazinesi ödülü sahibi çini ustası Hamza Üstünkaya ile buluştu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, UNESCO Yaşayan Kültür Hazinesi ödülü sahibi çini ustası Hamza Üstünkaya ile Üniversitedeki atölyesinde bir araya geldi. Rektör Kızıltoprak, Üstünkaya’nın çalışmalarını inceledi, çini sanatı ve şiir üzerine sohbet etti ve Üstünkaya’nın özgün desenlerinin yer aldığı bir kitap hediye aldı. Rektör, atölyenin yeni akademik yılda öğrenciler tarafından doldurulacağına inandığını ifade etti.

Dün Dün 15:47 İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Polis Memuru İsmail Akçan’ın Cenazesi Simav’da Defnedildi

Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis Memuru İsmail Akçan’ın cenazesi, memleketi Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Çitgöl beldesinde düzenlenen törenle toprağa verildi. Cenaze törenine Simav Kaymakamı, Akçan’ın ailesi, yakınları, belde halkı ve mesai arkadaşları katıldı. Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında Akçan, Çitgöl mezarlığına defnedildi.

Dün Dün 12:08 Emet’te Depremzede Esnaflar İçin Yöresel Ürünler Pazarı Kuruldu

Kütahya’nın Emet ilçesinde Gaziantep dernekleri konfederasyonu tarafından depremzede esnaflar için bir hafta boyunca açık kalacak yöresel ürünler pazarı kuruldu. Pazarda Gaziantep’e özgün ürünlerin yanı sıra Antep mutfağı yemekleri de satışa sunulacak. Gaziantep Dernekler Konfederasyonu Başkanı Hasan Özaygut, Emet ilçesinde gerçekleştirilen kampanya için Emet Kaymakamlığı ve Emet Belediyesi’ne teşekkür ederek tüm halkı pazarı ziyaret etmeye davet etti.

Dün Dün 11:44 Gediz’de Yaz Kur’an Kursları Kız Öğrenciler Arasında Spor Müsabakaları Düzenlendi

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Gediz Müftülüğü Kız Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edilen Yaz Kur’an Kursları kız öğrencileri arasında voleybol turnuvası ve koşu yarışması düzenlendi. Voleybol turnuvasında Fırdan Köyü Kur’an Kursu şampiyon olurken, koşu yarışmasında ise Elif Nida Aymaz birinci oldu. İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, spor müsabakalarının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Dün Dün 11:40 Gediz’de Ekmek Fiyatları Zamlanarak 7 Liraya Yükseldi

Kütahya’nın Gediz ilçesinde 4 liradan satılan 210 gram çarşı ekmeği zamlanarak, 7 liradan satılmaya başlandı. Artan ekmek maliyetleri nedeniyle birçok gıda ürününün fiyatlarının artmasının ardından uzun süredir 4 liradan satılan ekmek fiyatı zamlanarak 7 liraya yükseldi. Ekmek zammının habercisi olan simit ve poğaçalar geçtiğimiz günlerde yeni tarifeyle satılmaya başlanmıştı. 100 gram simit 7 liradan yine 100 gram poğaçalar ise 10 liradan satışa sunulmuştu. Bu çerçevede Gediz’de en çok satılan pazar ekmeği 7 TL, simit 7 TL, poğaça 10 TL, pazar çöreği 35 TL, ev ekmeği 35 TL’den satılmaya başlandı.

Dün Dün 10:08 Ekonomist Prof. Dr. Öz: “Dolaysız vergilerin payının arttırılması gelir dağılımındaki dengeyi sağlayacak”

Ekonomist Prof. Dr. Öz: “Dolaysız vergilerin payının arttırılması gelir dağılımındaki dengeyi sağlayacak”KÜTAHYA Kütahya Tasarım Teknokent Genel Müdürü ekonomist Prof. Dr.

Dün Dün 10:08 Başkan Işık, Rektör Kızıltoprak’a başarılar diledi

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Süleyman Kızıltoprak’a iadeyi ziyarette bulundu.

Dün Dün 09:57 Ekonomist Prof. Dr. Öz: “Dolaysız vergilerin payının arttırılması gelir dağılımındaki dengeyi sağlayacak”

Kütahya Tasarım Teknokent Genel Müdürü ekonomist Prof. Dr. Ersan Öz, vergi gelirleri içerisinde dolaysız vergilerin payının arttırılmasının gelir dağılımındaki dengeyi sağlayacak bir unsur olarak kabul edildiğini ifade etti.

10.08.2023 10 Ağu 17:12 Kütahya’da köy muhtarı hayatını kaybetti

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Çeltikçi köyü muhtarı Mehmet Dinçer (61) hayatını kaybetti. Geçtiğimiz hafta kalp krizi geçiren ve önce Gediz Devlet Hastanesi ardından da Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Mehmet Dinçer tedavi gördüğü hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Üç dönemdir Çeltikçi Köyü Muhtarlığını yürüten Mehmet Dinçer’in vefat haberini alan muhtar arkadaşları ve yakınları üzüntüye boğulurken, Dinçer Gediz protokolünün katılımı ile kılınan cenaze namazı sonra Çeltikçi köyünde toprağa verildi.

10.08.2023 10 Ağu 17:11 Kütahya’da Orman Ürünleri Fabrikasında Yangın Çıktı

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Naşa beldesinde bulunan Murat Fidan’a ait Berat Yahya Orman Ürünleri fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, Simav Belediyesi itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle çevreye sıçramadan kısa sürede söndürüldü. Yangın, fabrikada büyük maddi hasara yol açtı. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

10.08.2023 10 Ağu 10:54 Cumhurbaşkanlığı Kararıyla Kütahya Valisi Atandı

Cumhurbaşkanlığı kararı ile 57 ile vali ataması gerçekleştirildi. Kütahya Valisi Musa Işın oldu. 3 yıldır Kütahya Valiliği görevini yürüten Ali Çelik ise, Hakkari Valiliği vazifesine atandı. Vali Işın, atama kararının ardından sosyal medya hesabından teşekkür mesajı paylaştı.

10.08.2023 10 Ağu 09:53 Kütahya’da Motosikletli Polis Timlerince Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Kütahya’da Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Polis Timlerince yapılan çalışmalarda, bir araçta yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

10.08.2023 10 Ağu 09:53 Kütahya’da Şüpheli Şahsın Üzerinde Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Kütahya’da Çarşı Mahalle Bekçileri tarafından şüphe üzerine durdurulan F.K. isimli şahsın üzerinde uyuşturucu madde bulundu. Şahsın üzerinde 1 adet sentetik ecza, 0,90 gram metamfetamin, 4,33 gram bonzai ve uyuşturucu içiminde kullanılan bir düzenek ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

09.08.2023 09 Ağu 23:21 Kütahya’da Yaz Kur’an Kursu öğrencileri mangal etkinliğinde buluştu

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Yaz Kur’an Kursu öğrencileri, Dağçeşme Camii’nde düzenlenen mangal etkinliğinde bir araya geldi. Etkinlikte öğrencilere köfte ekmek ve ayran ikram edildi. Öğrenciler, etkinliği çok beğendiklerini ve yaz boyunca camiyi daha sık ziyaret edeceklerini belirttiler.

09.08.2023 09 Ağu 23:00 Üniversite ve hafızlık eğitimi aynı anda yapıldı

Kütahya Merkez Kur’an Kursunda hafızlık eğitimini tamamlayan 3 Yemenli öğrenci, belge almaya hak kazandı. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde okuyan ve Müftülük Merkez Kur’an Kursunda hafızlık eğitimi alan öğrenciler, bir yılda hafızlık eğitimini tamamlayarak başarılı bir şekilde sınavı geçtiler. Kütahya Müftülüğü Merkez Kur’an Kursu öğreticisi, bu kardeşleri tebrik ederek, kursta şimdiye kadar 6 hafız yetiştirildiğini belirtti.

09.08.2023 09 Ağu 15:09 Kütahya’da İnşaattaki İşçi İskeleden Düşerek Yaralandı

Kütahya’da bir kamu kurumu binası inşaatında çalışan bir işçi, iskelede kalas taşıdığı sırada dengesini kaybederek yaklaşık 5 metre yüksekten beton zemine düştü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan işçi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. İşçinin hayati tehlikesi bulunmaktadır.

09.08.2023 09 Ağu 15:09 Kütahya Ticaret Borsasında Anadolu Buğdayı Fiyatları

Kütahya Ticaret Borsasında Anadolu buğdayının kilogramı en düşük 6 liradan, en yüksek 8,90 liradan satıldı. Borsada işlem gören diğer ürünlerin fiyatları ise şu şekildedir: Buğday (beyaz) 5,00-7,08 TL, Arpa (beyaz) 4,80-7,00 TL, Arpa (yemlik) 5,00-6,24 TL.

09.08.2023 09 Ağu 13:47 Tavşanlı Belediyesi Muharrem Ayı için Geleneksel Aşure Etkinliği Düzenledi

Kütahya’nın Tavşanlı Belediyesi, Muharrem ayının manevi atmosferini yaşatmak ve birlik beraberliği pekiştirmek amacıyla geleneksel aşure etkinliği düzenledi. Belediye aşevinde hazırlanan aşureler, farklı noktalarda vatandaşlara ikram edildi.

09.08.2023 09 Ağu 03:44 Kütahya Şehir Hastanesi Eylül’de açılıyor

Kütahya’da bulunan 510 yatak kapasiteli Şehir Hastanesi, eylül ayında hizmete sunulacak. Hastanede son dokunuşlar yapılırken, hastane önündeki cadde genişletme çalışmaları da tamamlanıyor. Hastane, 15 ameliyathanesi, 79 yoğun bakım yatağı ve birçok poliklinik ile hizmet verecek.

08.08.2023 08 Ağu 13:37 Kütahya Pazarlar İlçe Emniyet Amirliği’ne yeni atama

Kütahya’nın Pazarlar İlçe Emniyet Amirliği’ne atanan Sıraç Karakaya, görevine başladı. Karakaya, halkın huzur ve güvenliği için çalışma arkadaşlarıyla birlikte gayret göstereceğini belirtti.

08.08.2023 08 Ağu 12:41 Gediz Belediyesi, düğün salonlarında bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı

Kütahya’nın Gediz Belediyesi, Muhipler ve Salur Mahallesinde bulunan düğün salonlarında bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı. Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, vatandaşlara daha temiz ve bakımlı alanlar sunmak için çalıştıklarını belirtti. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan tadilatlar ve boyama işlemleri sonucunda düğün salonları, yeni görüntüsüyle hizmete açıldı. Muhipler Düğün Salonu ve Salur Düğün Salonu, vatandaşların en özel günlerine en temiz haliyle ev sahipliği yapmaya hazır.

08.08.2023 08 Ağu 12:17 Kütahya OSB Atıksu Arıtma Tesisi Kapasite Artırma Çalışmaları ve Genişleme Sahası İncelendi

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu ve Bölge Müdürü Tunahan Ergin, Kütahya OSB Atıksu Arıtma Tesisi kapasite artırma çalışmaları ve genişleme sahası projelerinin ilerlemesini yerinde incelemek üzere şantiyeleri ziyaret etti. Ziyarette, arıtma tesisi kapasite artırma çalışmaları ve genişleme sahası projeleri detaylı bir şekilde değerlendirildi. Eskioğlu ve Ergin, proje ekipleriyle bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Eskioğlu, açıklamasında çevreye duyarlı üretim anlayışlarının bir yansıması olarak atıksu arıtma tesisi kapasite artırma projelerine önem verdiklerini belirtti. Ayrıca Ergin, genişleme sahası inşaatının bölgenin sanayi altyapısına katkı sağlayacağını ve arıtma tesisi kapasite artırma çalışmalarının bölgenin çevre ile sürdürülebilirliği için önemli bir adım olduğunu vurguladı.

08.08.2023 08 Ağu 11:51 Kütahya Sanayisi Temmuz Ayında 32 Milyon Dolarlık İhracat Yaptı

Kütahya’nın Temmuz ayında 32 milyon 143 bin dolarlık ihracat yaptığı bildirildi. En fazla ihracatı çimento, cam, seramik ve toprak ürünleri kategorisinde gerçekleşti ve ürünlerin en çok İtalya’ya satıldığı belirtildi. Kütahya’nın 2023 yılında ise ocak ayında 34 milyon 31 bin, şubat ayında 32 milyon 562 bin, mart ayında 32 milyon 335 bin, nisan ayında 30 milyon 728 bin, mayıs ayında 38 milyon 451 bin, haziran ayında 35 milyon 325 bin dolarlık ihracat yaptığı kaydedildi.

08.08.2023 08 Ağu 11:28 Kütahya Valisi, DPÜ Rektörü ile görüştü

Kütahya Valisi Ali Çelik, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Süleyman Kızıltoprak’ı Valilik makamında ağırladı. Görüşmede, Vali Çelik, Rektör Kızıltoprak’a başarılar diledi ve Kızıltoprak da Vali Çelik’e teşekkür etti.

07.08.2023 07 Ağu 21:11 Kütahya’da Aydınlatma Direğine Çarpan Otomobilin Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Mehmet Turan yönetimindeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aydınlatma direğine çarptı. Kazada sıkışan Turan, itfaiye ekiplerince kurtarıldı ancak hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

07.08.2023 07 Ağu 17:05 Emet ve Hisarcık Belediyeleri İş Birliği Protokolü İmzaladı

Kütahya’nın Emet ve Hisarcık ilçelerinin belediye meclislerinin aldığı ortak kararla, her iki ilçe belediyesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokol ile bölgenin ekonomik ve sanayi alanında büyümesi hedeflenmektedir. Emet ve Hisarcık ilçeleri, göç veren değil işsizlik sorunu çözülmüş büyüyen ve gelişen ilçeler olmayı hedeflemektedir. İş birliği sayesinde yöreye büyük katkılar sağlanması planlanmaktadır.

07.08.2023 07 Ağu 15:49 Kütahya’da trafik kazasında hayatını kaybeden işçi toprağa verildi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve hastanede 15 günlük yaşam savaşını kaybeden işçi Hikmet Yavi, gözyaşlarıyla toprağa verildi. Emet Bor İşletmesinde çalışan Yavi, motosikletiyle otomobile çarpıp ağır yaralanmış ve tedavi altına alınmıştı. Cenazesi ilçe mezarlığında defnedildi.

07.08.2023 07 Ağu 15:35 Hisarcık’ta motosiklet kazasında hayatını kaybeden sürücü toprağa verildi

KÜTAHYA’nın Hisarcık ilçesinde otomobile çarpan motosikletin sürücüsü Hikmet Yavi (44), 16 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bor işletmesinde işçi olan evli ve 1 çocuk babası Hikmet Yavi, 22 Temmuz’da Halil Kurnaz Bulvarı’nda kullandığı motosiklet ile otomobile çarptı. Kazada ağır yaralanan Yavi, sağlık ekiplerince Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakımda 16 gündür tedavi gören Yavi, bugün hayatını kaybetti. Cenaze, Hisarcık ilçesinde kılınan namazın ardından toprağa verildi. Soruşturma sürüyor.

07.08.2023 07 Ağu 14:57 Seydikemer Spor Klübü Pehlivanları Kütahya’dan 7 Madalya İle Döndü

Seydikemerli güreşçiler, Kütahya’da düzenlenen minikler serbest stil müsabakalarında 3 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı. Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan pehlivanlar, Yozgat’ta düzenlenecek olan final müsabakalarına hazırlanıyor.

07.08.2023 07 Ağu 14:26 Simav’da Yılın İlk Yarısında 1296 Sürücüye İdari Para Cezası

Kütahya’nın Simav ilçesinde yapılan trafik denetlemelerinde yüksek sesle müzik yayını ve hatalı park en çok gerçekleşen kural ihlalleri oldu. Yapılan denetimlerde toplamda 1296 sürücüye idari para cezası uygulandı. Cezalar arasında yüksek sesle müzik yayını yapan, hatalı park yapan, kask kullanmayan, sürücü belgesiz araç kullanan, alkollü araç kullanan, emniyet kemeri takmayan, telefon kullanan, engelli park yerine araç park eden ve yetersiz ehliyet sahibi olan sürücüler bulunuyor. Toplamda 3 milyon 232 bin 942 lira para cezası kesildiği belirtildi. Polis ekipleri denetimlerin aralıksız devam edeceğini açıkladı.

07.08.2023 07 Ağu 11:45 Gediz’de Yaz Kur’an Kursları Arası Futbol Turnuvası Tamamlandı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde düzenlenen Yaz Kur’an Kursları arası futbol turnuvası final maçlarıyla sona erdi. Erdoğmuş Merkez Camii Yaz Kur’an kursu öğrencileri yıldızlar kategorisinde, Gökler Beldesi Merkez Camii Yaz Kur’an kursu öğrencileri ise minikler kategorisinde şampiyon oldu. Kupa töreninde konuşan İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, öğrencilerin dini eğitimin yanında kültürel ve sportif faaliyetler yapmasının önemini vurguladı ve turnuvaya katılanlara teşekkür etti.

07.08.2023 07 Ağu 11:35 Kütahya’da Rahvan At Yarışları Heyecanı

Kütahya Belediyesi ve Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen Rahvan At Yarışları, yoğun bir katılımla Kütahya Belediyesi Atlı Spor Tesislerinde gerçekleşti. Yarışlarda farklı kategorilerde müsabakalar yapıldı. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu Genel Başkanı Zübeyir Bekiroğlu, yarışmacılara başarılar dileyerek organizasyona katkılarından dolayı teşekkür etti. Yarışlar sonunda dereceye giren yarışmacılara ödül, kupa ve bayrak takdim edildi.

07.08.2023 07 Ağu 11:25 Gediz Belediye Başkanı, Sünnet Şölenine Katkıda Bulunan Hastaneyi Ziyaret Etti

Kütahya’nın Gediz ilçesinde düzenlenen Tarhana Festivali etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Sünnet Şöleni’nde çocukların sünnet olmasına katkıda bulunan Gediz Devlet Hastanesi Yönetimi ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Canberk Toy, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak tarafından ziyaret edildi. Başkan Akçadurak, hastane yönetimine ve Op. Dr. Canberk Toy’a teşekkür belgesi takdim ederek çalışmalarında başarılar diledi.

07.08.2023 07 Ağu 10:04 Kütahya’da 2 Zanlı Uyuşturucuyla Yakalandı

Kütahya’da yapılan çalışmalar sonucunda durumundan şüphelenilen bir araçta yapılan kontrollerde, 276,75 gram kokain ve 5,55 gram esrar ele geçirildi. Zanlılar adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

07.08.2023 07 Ağu 10:03 Kütahya’da Polis Tarafından Yapılan Aramada Uyuşturucu Ele Geçirildi

Kütahya’da polisin durdurduğu araçta yapılan aramada, 16,23 gram metamfetamin ve 5,58 gram bonzai ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli şahıslar ise serbest bırakıldı.

07.08.2023 07 Ağu 10:01 Kütahya’da Şüpheli Şahsın Üzerinde Uyuşturucu Madde Bulundu

Kütahya’da polisin şüpheli şahsın üzerinde yaptığı aramada, 0,69 gram metamfetamin, 0,60 gram toz extasy ve 1 adet payp ele geçirildi. Şüpheli şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

07.08.2023 07 Ağu 09:57 Kütahya’da GBT Kontrolü ve Denetimi: 313 Şahıs, 98 Araç ve 15 Motosiklet Denetlendi

Kütahya’da polis ekipleri tarafından yapılan bölge uygulamasında, toplam 313 şahıs, 98 araç ve 15 motosikletin GBT kontrolü ve denetimi gerçekleştirildi. Denetimler sonucunda 1 şahıstan metamfetamin, ekstazi ve kurusıkı tabanca gibi suç unsurları ele geçirildi. Ayrıca 3 yoklama kaçağı şahsa tebligat yapıldı ve 1 araca cezai işlem uygulandı. Toplamda 17 şahsa idari işlem tesis edildi.

07.08.2023 07 Ağu 09:57 Tavşanlı’da Gece Araç Denetimi Yapıldı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde polis ekipleri gece otomobil ve motosiklet denetimleri gerçekleştirdi. Denetimlerde şüpheli kişilerin kimlik ve alkol kontrolü yapılırken araçlarda eksiklikler incelendi.

07.08.2023 07 Ağu 09:56 Kütahya’da Şahsın Üzerinde Uyuşturucu Madde ve Kesici Alet Bulundu

Kütahya’da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, Bölcek Mahallesi’nde E.E. isimli şahıstan 2.77 gram esrar, 1 adet bong, 1 adet payp ve 1 adet kesici alet ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

07.08.2023 07 Ağu 09:56 Kütahya’da durdurulan araçlarda 11 kaçak göçmen yakalandı

Kütahya’da polis tarafından durdurulan 2 araçta yakalanan 7’sinin kimlikleri olmayan Suriye uyruklu 11 kaçak göçmen hakkında işlem başlatıldı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda tren garı civarında durdurulan araçlarda, kimlikleri olmayan 11 Suriye uyruklu şahıs tespit edildi. Göçmen Kaçakçılığı Şube Müdürlüğü ile koordineli olarak tüm şahıslar yakalanarak işlemlerine başlandı.

06.08.2023 06 Ağu 16:20 Kütahya’da Uluslararası Şair Şeyhi Şiir ve Sanat Festivali

Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Şair Şeyhi Şiir ve Sanat Festivali, sanatseverleri bir araya getirdi. Festivalde birçok ülkeden ve Türkiye’nin çeşitli illerinden şair, ozan, dansçı ve sanatçı yer aldı. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, sahne alan sanatçılara teşekkür ederek, şehrin kültür ve sanatta marka olmuş iki üstadını da anarak, festivallerde bu sanatçıları tekrar davet edeceklerini belirtti.

06.08.2023 06 Ağu 15:56 Kütahya’da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralının sağlık durumu iyi.

05.08.2023 05 Ağu 16:23 Kütahya Gediz’de çıkan tarla yangınında 7 dekar alan zarar gördü

Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Muhipler Mahallesi’nde çıkan tarla yangınına Gediz Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, 7 dekar alan zarar gördü. Yangında bir sincap ailesi de kurtarıldı.

05.08.2023 05 Ağu 16:22 Tavşanlı’da Aracın Motoruna Giren Yılan İtfaiye Tarafından Çıkartıldı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde bir aracın motor kısmına giren yaklaşık 2 metrelik yılan, itfaiye ekiplerinin çabaları sonucunda çıkarıldı. İtfaiye ekipleri yılanı güvenli bir şekilde yakalayarak doğal yaşam alanına bıraktı.

05.08.2023 05 Ağu 12:58 Gediz’de Geleneksel Türk Okçuluğu Kursu Öğrencisi Derece İle Döndü

Kütahya’nın Gediz ilçesinde bulunan Halk Eğitimi Merkezi’nde eğitim alan Mehmet Akif Özer, Bursa’da düzenlenen uluslararası okçuluk turnuvasında üçüncülük elde etti. Gediz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Abdullah Kaya, okçuluk kültürünün ilçede yaygınlaşmasında destek olan yetkililere teşekkür etti.

05.08.2023 05 Ağu 12:22 Kütahya’da Buğday Tohumu Hasadı Devam Ediyor

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde tahsis edilen arazide buğday tohumu hasadının devam ettiği bildirildi. Çavdarhisar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Çavdarhisar Çok Programlı Anadolu Lisesi personelleri ve öğrencileri tarafından gerçekleştirilen hasadın okula ve öğrencilere hayırlı olması temenni edildi.

05.08.2023 05 Ağu 12:19 Kütahya’da otomobil apartman duvarına çarptı: 3 yaralı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde bir otomobil, apartman dairesinin zemin kat balkon duvarına çarpması sonucu 3 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumları iyi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

    Diyarbakır masaj salonu Aksaray masaj salonu Afyon masaj salonu Amasya masaj salonu Bolu masaj salonu Burdur masaj salonu Elazığ masaj salonu Erzincan masaj salonu Erzurum masaj salonu Düzce masaj salonu Edirne masaj salonu Isparta masaj salonu Giresun masaj salonu Karabük masaj salonu Kastamonu masaj salonu Sinop masaj salonu Kırıkkale masaj salonu Kırklareli masaj salonu Kırşehir masaj salonu Mardin masaj salonu Nevşehir masaj salonu Niğde masaj salonu Ordu masaj salonu Osmaniye masaj salonu Rize masaj salonu Tokat masaj salonu Zonguldak masaj salonu Uşak masaj salonu Yozgat masaj salonu Bingöl masaj salonu escort bayan İstanbul escort İzmir escort Kahramanmaraş escort Kastamonu escort Kayseri escort Kıbrıs escort Kırklareli escort Kocaeli escort Konya escort Kütahya escort Erbaa escort Erdemli escort Ereğli escort Erenler escort Ergene escort Esenler escort Esenyurt escort Eskil escort Espiye escort Eyüpsultan escort Eyyübiye escort Fatih escort Fatsa escort Fethiye escort Finike escort Gaziemir escort Gaziosmanpaşa escort Gazipaşa escort Gebze escort Gediz escort Gelibolu escort Gemerek escort Gemlik escort Geyve escort Gölcük escort Gönen escort Görükle escort Güllük escort Gümbet escort Gümüşlük escort Güngören escort Gürsu escort Haliliye escort Hendek escort Horasan escort Ilgın escort İlkadım escort İncirliova escort İnegöl escort İskenderun escort İzmit escort İznik escort Kadirli escort Kadıköy escort Kadınhanı escort Kağıthane escort Kahramankazan escort Kangal escort Kapaklı escort Karabağlar escort ANKARA ESCORT Keşan escort Safranbolu escort Boyabat escort Kızıltepe escort Üzümlü escort Bucak escort Kadirli escort Bornova escort Batıkent escort Alanya escort İnegöl escort Orhangazi escort İzmit escort Akşehir escort Tarsus escort İlkadım escort Çerkezköy escort Ardeşen escort Kuşadası escort Merzifon escort Bandırma escort Çerkeş escort Gelibolu escort Gerede escort Antakya escort Ceyhan escort Dinar escort Besni escort Bozüyük escort Eskil escort Diyadin escort Ahlat escort Çivril escort Bağlar escort Akçakoca escort Aziziye escort Lüleburgaz escort Şahinbey escort Bulancak escort Digor escort Keskin escort Bünyan escort Kaman escort Battalgazi escort Elbistan escort Akhisar escort Bulanık escort Bodrum escort Altınordu escort Bor escort Avanos escort Adapazarı escort Virenşehir escort Gemerek escort Kangal escort Akçaabat escort Erbaa escort Tavşanlı escort Karşıyaka escort Çankaya escort Manavgat escort Nilüfer escort Arnavutköy escort Gebze escort Beyşehir escort Silifke escort Atakum escort Çorlu escort Çayeli escort Didim escort Suluova escort Edremit escort Ilgaz escort Biga escort Göynük escort İskenderun escort Çukurova escort Kaynaşlı escort Emirdağ escort Gölbaşı escort Söğüt escort Ortaköy escort Dogubayazıt escort Güroymak escort Karahayıt escort Bismil escort Horasan escort Mucur escort Babaeski escort Şehitkamil escort Espiye escort Kağızman escort Yahşihan escort Develi escort Doğanşehir escort Afşin escort Alaşehir escort Malazgirt escort Marmaris escort Fatsa escort Ürgüp escort Akyazı escort Eyyübiye escort Şarkışla escort Araklı escort Niksar escort Simav escort Buca escort Çubuk escort Muratpaşa escort Görükle escort Avcılar escort Darıca escort Çumra escort Anamur escort Çarşamba escort Ergene escort Fındıklı escort Nazilli escort Taşova escort Susurluk escort Çan escort Mudurnu escort Defne escort Kozan escort Sandıklı escort Yahyalı escort Patnos escort Kahta escort Pamukkale escort Ergani escort Oltu escort Nizip escort Görele escort Sarıkamış escort Yeşilyurt escort Dulkadiroğlu escort Kırkağaç escort Varto escort Fethiye escort Kumru escort Erenler escort Akçakale escort Suşehri escort Of escort Turhal escort Torbalı escort Haymana escort Kepez escort Osmangazi escort Bağcılar escort Derince escort Ereğli escort Erdemli escort Bafra escort Kapaklı escort Pazar escort Davutlar escort Altıeylül escort Ayvacık escort Dörtyol escort Sarıçam escort Sur escort Palandöken escort Nurdağı escort Tirebolu escort Zile escort Ünye escort Selim escort Kocasinan escort Onikişubat escort Salihli escort Milas escort Pamukova escort Birecik escort Yıldızeli escort Ortahisar escort Malkara escort Yakutiye escort Zara escort Yomra escort Konak escort Keçiören escort Lara escort Yıldırım escort Beylikdüzü escort Gölcük escort Karatay escort Mezitli escort Canik escort Efeler escort Ayvalık escort Kırıkhan escort Seyhan escort Melikgazi escort Pazarcık escort Soma escort Dalaman escort Sapanca escort Haliliye escort Ödemiş escort Mamak escort Kemer escort Mudanya escort Çekmeköy escort Körfez escort Meram escort Aliağa escort Polatlı escort Belek escort Gemlik escort Esenler escort Fatih escort Selçuklu escort Akdeniz escort Terme escort Söke escort Karesi escort Yüreğir escort Payas escort Talas escort Türkoğlu escort Turgutlu escort Datça escort Gümbet escort Serdivan escort Karaköprü escort Çeşme escort Sincan escort Gaziemir escort Ulus escort Kaş escort Gürsu escort Güngören escort Mut escort Samandağ escort Yunusemre escort Köyceğiz escort Siverek escort Toroslar escort Menteşe escort Kadıköy escort İznik escort Serik escort Menemen escort Aksu escort Kağıthane escort Kartal escort Maltepe escort Kestel escort Yenişehir escort Yatağan escort Tire escort Finike escort Pendik escort Sarıyer escort Şişli escort Sultangazi escort Tuzla escort Urla escort Konyaaltı escort Korkuteli escort Kumluca escort Karacabey escort Ümraniye escort Üsküdar escort Zeytinburnu escort escort masaj Konya escort Sakarya escort Samsun escort Kocaeli escort Kayseri escort İzmir escort Hatay escort Gaziantep escort Diyarbakır escort Ankara escort Adana escort Antalya escort Bursa escort Mersin escort Aydın escort Balıkesir escort Çanakkale escort Kıbrıs escort Kütahya escort Manisa escort Muğla escort Tekirdağ escort Trabzon escort Yalova escort Isparta escort Kahramanmaraş escort Ordu escort Rize escort Sivas escort Afyon escort Aksaray escort Giresun escort Şanlıurfa escort Yozgat escort Erzurum escort Amasya escort Çorum escort Tokat escort Uşak escort Van escort Bolu escort Burdur escort Kırşehir escort Niğde escort Osmaniye escort Zonguldak escort Düzce escort Edirne escort Erzincan escort Karabük escort Karaman escort Kastamonu escort Kırıkkale escort Kırklareli escort adana mutlu son istanbul mutlu son ankara mutlu son izmir mutlu son bursa mutlu son antalya mutlu son konya mutlu son şanlıurfa mutlu son gaziantep mutlu son kocaeli mutlu son mersin mutlu son diyarbakır mutlu son hatay mutlu son manisa mutlu son kayseri mutlu son samsun mutlu son balıkesir mutlu son kahramanmaraş mutlu son van mutlu son aydın mutlu son tekirdağ mutlu son sakarya mutlu son denizli mutlu son muğla mutlu son afyon mutlu son amasya mutlu son batman mutlu son çanakkale mutlu son çorum mutlu son düzce mutlu son edirne mutlu son elazığ mutlu son erzurum mutlu son eskişehir mutlu son giresun mutlu son ısparta mutlu son kastamonu mutlu son uşak mutlu son kütahya mutlu son malatya mutlu son ordu mutlu son trabzon mutlu son rize mutlu son sivas mutlu son tokat mutlu son aksaray mutlu son yalova mutlu son yozgat mutlu son zonguldak mutlu son Arnavutköy escort Ataşehir escort Başakşehir escort Esenler escort Esenyurt escort Fatih escort Gaziosmanpaşa escort Kağıthane escort Kartal escort Küçükçekmece escort Maltepe escort Sarıyer escort Pendik escort Sultangazi escort Ümraniye escort Zeytinburnu escort Adapazarı escort Aksu escort Anamur escort Antakya escort Atakum escort Belek escort Beykoz escort Buca escort Çankaya escort Çorlu escort Dalaman escort Edremit escort Erdemli escort Gaziemir escort Gazipaşa escort Gölcük escort Gümbet escort Gümüşlük escort İlkadım escort İnegöl escort İskenderun escort Karşıyaka escort Kaş escort Kavaklıdere escort Keçiören escort Kepez escort Konak escort Konyaaltı escort Köyceğiz escort Menderes escort Menemen escort Menteşe escort Mezitli escort Ödemiş escort Odunpazarı escort Osmangazi escort Pamukkale escort Şahinbey escort Serdivan escort Seyhan escort Side escort Şile escort Silifke escort Silivri escort Tarsus escort Tire escort Torbalı escort Toroslar escort Turgutreis escort Yalıkavak escort Bandırma escort Çerkezköy escort Kahramankazan escort Elbistan escort Milas escort Polatlı escort Çarşamba escort Ceyhan escort Nazilli escort Söke escort İznik escort Susurluk escort Melikgazi escort Yıldırım escort Bafra escort Akçaabat escort Salihli escort Akhisar escort Soma escort Turgutlu escort Yatağan escort Köyceğiz escort Merzifon escort Lüleburgaz escort Sandıklı escort Gelibolu escort Çan escort Dörtyol escort alanya escort bayan manavgat escort bayan fethiye escort bayan kemer escort bayan didim escort bayan

    Ataşehir escort Kadıköy escort Maltepe escort Kartal escort Pendik escort Ümraniye